Mestiksessä tällä hetkellä kuudentena majaileva TUTO Hockey saa keskiviikon kotiotteluunsa Peliittoja vastaan mielenkiintoisen vahvistuksen, kun kokenut puolustaja Kalle Kaijomaa (arkistokuvassa) debytoi joukkueen takalinjoilla.

35-vuotias Kaijomaa on solminut turkulaisryhmän kanssa tammikuun loppuun asti kestävän sopimuksen. Tuoreessa kontrahdissa on ulkomaan siirron mahdollistava pykälä.

– Olen kiitollinen ja iloinen TUTOlle, että saan mahdollisuuden pelata 13 kuukauden tauon jälkeen. Olen treenannut joukkueen mukana nyt kaksi viikkoa. Jo tässä ajassa olen huomannut, että joukkueella on keskenään todella hyvä meininki. On ollut myös todella mukavaa päästä kuuntelemaan nuorempien juttuja, kun viimeisen 6 kuukauden aikana on treenannut pääosin yksin, Kaijomaa toteaa seuran nettisivulla julkaistussa tiedotteessa.

Kaijomaa on pelannut urallaan Liigassa SaiPan, JYPin, Tapparan, Bluesin ja TPS:n väreissä peräti 467 runkosarjaottelua tehoin 41+104=145. Pudotuspeleissä 61 ottelun saldo on 5+9=14.

JYPissä Kaijomaa juhli Liiga-mestaruutta 2009, sekä saavutti SM-pronssia 2010.

Viime kaudella pakki pelasi Saksan pääsarjaseura Schwenninger Wild Wingsissa 16 ottelua summaten niissä kolme syöttöpistettä.