Joonas Donskoi pelaa NHL-uransa parasta kautta. Jälleen viime yönä hän oli erinomaisessa iskussa, kun Colorado Avalanche otti yhteen Calgary Flamesia vastaan. Ottelu päättyi Donskoin suorituksesta huolimatta 4-5 jatkoaikatappioon.

Suomalaishyökkääjä oli hereillä jo ottelun ensimmäisillä minuuteilla. Hän jakoi kiekkoa ovelasti toiseen aaltoon, ja puolustaja Ryan Graves pääsi talsimaan maalille ja tälläämään Coloradon illan ensimmäisen osiman.

Donskoi otti harteilleen sankarinviittaa kolmannessa erässä. Colorado oli yhden maalin takaa-ajoasemassa, kun Donskoi iski suorasta hyökkäyksestä komealla laukauksella.

27-vuotias hyökkääjä on nyt iskenyt 30 ottelussa tehot 13+14=27. Tällä vauhdilla hän on tekemässä runkosarjassa 73 tehopistettä. Donskoin piste-ennätys on viime kaudelta, 37.