Liigassa runkosarjan kärkipaikoista taisteleva JYP on vahvistanut hyökkäystään uudella pelaajalla.

Jyväskyläläisseura tiedottaa verkkosivuillaan, että se on päässyt loppukauden mittaiseen sopimukseen Antti Kalapudaksen kanssa. 23-vuotias hyökkääjä siirtyy hurrikaanipaitaan Vaasan Sportista.

– Antti Kalapudaksen loppukauden sopimuksen myötä saamme vahvistettua joukkueen keskikaistaa ja samalla saamme yhden liigan viime kauden parhaista kotimaisista keskushyökkääjistä joukkueeseemme.

– Kalapudas tuo ison annoksen kiekollista taitoa ja hyökkäyspään luovuutta joukkueeseen. Kalapudaksen urakehitys on ollut erittäin nousujohtoinen edellisinä kausina ja uskomme hänen nousevan takaisin viime kauden tasollensa kevätkauden aikana, kommentoi urheilutoimenjohtaja Mikko Viitanen seuran tiedotteessa.

Kalapudas esiintyi viime kaudella Liigassa todella vahvasti ja nousi myös Leijonien mukaan. Tällä kaudella hyökkääjä on puolestaan esiintynyt vaisummin, kun 23 ottelussa on syntynyt ainoastaan seitsemän (4+3) tehopistettä.

LUE MYÖS: Tapparan huippuhankinta paljastaa: oli jo lopettaa uransa – ”Olisin ollut tyhmä, jos en olisi lähtenyt Suomeen”

LUE MYÖS: Raju rangaistus? Kiekkofanit naulaavat: Venäjän MM-kisat siirrettävä muualle