Yle: Jukka Jalonen puolustelee Raimo Helmistä – lähettää terveiset kritisoijille: ”Eiköhän se kohta nähdä”

© Kuva: Ilari Isotalo

Päävalmentaja Raimo Helminen on joutunut nuorten MM-turnauksen aikana jo useaan otteeseen kritiikin kohteeksi, vaikka Suomi on aloittanut turnauksen tulosten valossa vahvasti.

Entinen Jokereiden apuvalmentaja on herättänyt epäilyksiä monessa eri suunnassa ja vain harvat uskovat, että Nuoret Leijonat menestyisivät Helmisen alaisuudessa.

Kaksinkertainen maailmanmestari ja Leijonien nykyinen päävalmentaja Jukka Jalonen uskoo kuitenkin Helmiseen. Kaksikko on työskennellyt useasti yhdessä.

– Raipe keskittyy enemmän tekemiseen. Joku puhuu enemmän, mutta Raipe keskittyy siihen käytännön hommaan ja on erittäin hyvä siinä.

– Tuntuu siltä, että julkinen sana on tyrmännyt koko valmennustiimin ja Raipen etukäteen, mutta se kuuluu suomalaiseen tyyliin. Mutta eiköhän se kohta nähdä, että Raipe osoittaa muillekin kuinka hyvä valmentaja hän on, Jalonen kommentoi Ylen asiantuntijana Suomi-Kazakstan-ottelussa.

LUE MYÖS: Yle: Jukka Jalonen puolustelee Raimo Helmistä – lähettää terveiset kritisoijille: ”Eiköhän se kohta nähdä”

Halutessasi voit tutustua nuorten MM-kisojen lohkoihin, otteluohjelmaan, uutisiin ja muuhun kiinnostavaan sisältöön täältä.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.