Suomen ja Kazakstanin välistä alle 20-vuotiaiden MM-ottelua voi seurata Yle Areenan kautta mielenkiintoisen selostajakaksikon välityksellä.

Yle on nimittäin palkannut yhden ottelun ajaksi YouTube-tähdet Arttu Lindemanin ja Jaakko Parkkalin selostamaan Suomen ottelua.

Uusi kokeilu on osoittautunut ainakin ensimmäisen 20-minuuttisen aikana onnistuneeksi, sillä kaksikko on saanut sosiaalisessa mediassa paljon kehuja.

Halutessasi voit tutustua nuorten MM-kisojen lohkoihin, otteluohjelmaan, uutisiin ja muuhun kiinnostavaan sisältöön täältä.

Leijonat.com keräsi alle ihmisten palautteita.

Lauri Hyväri

@LauriHyvari
Hyvää viihdettä tämä @arttulindeman & Parkkali selostus! Sopivasti hyvää hassuttelua ja erikoissanastoa mukana. Mieluusti kuuntelisi tätä jatkossakin #u20fi

Kesamies

@HarriMyllys
Hyvin pojat @arttulindeman ja Jaakko Parkkali vetää @yleareena vaihtoehtoselostusta #u20fi #kilpiliima #tuuletuskisa #lahti Meneeköhän #lihamuki tauolla?

Ville Westerlund

@Vill3Westerlund
Lindeman ja Parkkali selostaa muuten iha pirun hyvin! Todella viihdyttävää kuunnella #yleurheilu #u20fi

Jonas Åkerlund

@NITOJA62
Lindemanin ja Parkkalin selostus on parasta vastinetta mitä oon toistaseksi yleverolle saannut. #u20fi

Neiti B.

@Neiti_B
Ihan hauska tää tubettajien varjoselostus @yleareena #u20fi

Ellu

@ellu____
Vihdoin!!!! Vaihtoehto Leinoselle 🔥 Ehdotan, että Parkkali & Lindeman selostaa myös loput pelit varjona? Puheessa on muutakin kuin, että vaan luetellaan kenellä on kiekko. #U20fi #yleurheilu