New York Rangers -luotsi ylistää Kaapo Kakkoa – muutosta näkyvissä: ”Tulee olemaan h*lvetinmoinen pelaaja”

© Kuva: Getty Images

Kaapo Kakolla on ollut melko hankala tulokaskausi NHL:ssä, mutta New York Rangersin valmennuksen usko ei ole horjunut suomalaista kohtaan.

18-vuotias hyökkääjä on pelannut NHL:ssä 36 ottelua, joissa hän on saalistanut 16 (7+9) tehopistettä. Viime ottelussa Kakko katkaisi seitsemän ottelun mittaisen pisteettömän putkensa, kun hän saalisti 1+1 tehot Calgary Flamesia vastaan. Edellinen maali oli syntynyt puolestaan 12. marraskuuta.

Ennen viimeisimpiä tehoja osa vaati Kakolle jo farmikomennusta, mutta valmennus ei ole ajatellut tällaista ratkaisua. Nuorelle pelaajalle on annettava aikaa ja tilaisuuksia.

– Hän on ollut turhautunut. Hän asettaa itselleen paljon paineita ja korkeita odotuksia. Luulen, että se satuttaa häntä hieman välillä. Tässä liigassa kukaan ei sääli sinua, kun asiat eivät mene halutulla tavalla.

– Hänessä on näkynyt kuitenkin muutosta. Hän ei tule enää pää ja hartiat alhaalla murjottamaan vaihtoon, mikäli jokin ei onnistu, Rangersin päävalmentaja David Quinn kertoi New York Postin haastattelussa.

Samalla Rangers-luotsi kertoi, että hän näkee Kakon kasvavan tulevaisuudessa merkittäväksi pelaajaksi.

– Nämä kaverit, jotka tulevat mukaan 18-vuotiaina, käyvät läpi kasvukipuja. Hän tulee olemaan meille helvetinmoinen pelaaja, Quinn ylisti.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.