Mikael Granlundin alavire jatkuu – NHL-toimittajalta huolestuttava väite

© Kuva: Getty Images

Nashville Predatorsin hyökkääjä Mikael Granlund pelaa tällä hetkellä yhtä uransa heikoimmista NHL-kausista.

41 pelissä odotuksiin nähden vaisut tehot 8+8 iskenyt, helmikuussa 28 vuotta täyttävä suomalainen pelaa parhaillaan sopimuksensa viimeistä kautta. Miehen nykyotteet tarkoittavat väistämättä pelaajan tulevan palkan romahtamista nyt nähdyistä 5,75 miljoonan dollarin kausitienesteistä.

Ottawa Sunin kiekkotoimittaja Bruce Garrioch uskookin Predatorsin suunnittelevan parhaillaan hyökkääjän kauppaamista ennen NHL:n helmikuussa umpeutuvaa siirtotakarajaa. Toimittajan mukaan Predators ei ole aikeissa allekirjoittaa jatkosopimusta suomalaishyökkääjänsä kanssa, ja se haluaisikin nyt maksimoida pelaajasta saatavan korvauksen, ennen kuin tämä karkaa vapaille markkinoille ilman korvausta.

– Joku tulee vielä ottamaan yhteyttä GM David Poileen, joka haluaisi hankkiutua eroon Granlundista. Granlund tulee vielä herättämään jonkin seuran kiinnostuksen, mutta tällä hetkellä nämä GM:t yrittävät ensisijaisesti hankkia riveihinsä Los Angeles Kingsin laitahyökkääjä Tyler Toffolia, Garrioch kirjoittaa.

Predatorsin on vaikea kuvitella saavan Granlundista parempaa vastinetta, kuin mitä seura antoi itse vaihdossa suomalaisesta vain vajaat vuosi sitten. Tuolloin se lähetti vaihdossa Minnesota Wildille nuoren sveitsiläishyökkääjä Kevin Fialan, joka on takonut tällä kaudella pelaamissaan 43 ottelussa komeat tehot 9+18=27.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.