Jokerien suomalaistähti siirtymässä NHL:ään! Agentti paljastaa MTV:lle: ”Sieltä on tullut lukuisia yhteydenottoja”

© Kuva: Mikko Taipale

Loistokautta Jokerien KHL-joukkueessa pelaava puolustaja Mikko Lehtonen on herättänyt otteillaan useiden NHL-seurojen kiinnostuksen.

Ruotsalaisesta HV-71:stä täksi kaudeksi narripaitaan siirtynyt turkulaislähtöinen puolustaja on ollut KHL:ssä hurjassa vireessä takoen 47 pelissä hurjat tehot 15+22=37. Miehen agenti Mika Rautakallio myöntääkin MTV Urheilulle antamassaan haastattelussa Pohjois-Amerikasta tulleet yhteydenotot.

– Sieltä on tullut lukuisia yhteydenottoja, Rautakallio paljastaa.

Tarkemmin asiaan palataan kuitenkin agentin mukaan vasta kuluvan kauden päätyttyä.

– Mitä tulee Pohjois-Amerikkaan, niin jos sen suhteen tulee enempää keskusteltavaa, niin se tapahtuu Jokereiden kauden ja potentiaalisten MM-kisojen jälkeen. Sitten kun kausi on paketissa. Olen kertonut tuon saman seuroille. Hän keskittyy nyt pelaamiseen ja korostan, että hänellä on voimassa oleva sopimus Jokereiden kanssa myös ensi kaudesta, Rautakallio toppuuttelee.

Leijonien viime kevään MM-kultajoukkueen takalinjoilla 10 pelissä tehot 1+6 iskenyt Lehtonen säkenöi ennen SHL:n ja KHL:n pestejään usean kauden ajan myös Liiga-jäillä. Varsinkin kolme viimeistä Liiga-kautta (kaksi KooKoossa ja yksi Tapparassa) nostivat miehen nimen suomalaisten kiekkojännäreiden huulille.

LUE MYÖS: Mediajätti povaa: tässä uusi seura Kasperi Kapaselle? ”Kaikkea sitä, mitä tarvitaan”


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.