Näyttöjä NHL:ään! Olli Juolevi löytänyt huippuvireen – takoo nyt hurjaa jälkeä farmissa

© Kuva: Leijonat.fi

Vancouver Canucksin suomalaislupaus Olli Juolevi on löytänyt loukkaantumisten jälkeen mainion vireen farmisarja AHL:ssä.

Nuori suomalaispakki on iskenyt nyt edellisiin 13 peliinsä jo tehot 2+12=14. Samalla kiekkolupaus on venyttänyt tuoretta pisteputkeaan jo viiden ottelun mittaiseksi.

Lukemat ovat kovia yleispakille, jonka peli on kehittynyt viime vuosina myös muuten huimasti.

Juolevin onnistumiset ovat samalla tärkeä näyttö NHL:n suuntaan. Moni NHL-seuraaja on ollut huolissaan 21-vuotiaan suomalaisen viime vuosien kehityksestä.

Canucks nappasi Juolevin kesän 2016 varauskierroksen viidennellä vuorolla heti Auston Matthewsin, Patrik Laineen, Pierre-Luc Duboisin ja Jesse Puljujärven jälkeen. Pakin viime vuosia ovat rikkoneet kuitenkin ikävät vammat.

– Meidän pitää olla kärsivällisiä hänen suhteensa. Hänet nähdään vielä NHL:ssä jossain vaiheessa. Uskon, että hän on silloin tasainen pelaaja sinne, AHL-seura Utica Comesia läheltä seuraava toimittaja Cory Hergott kommentoi joulun alla Sportsnetin haastattelussa.

LUE MYÖS: Siirtohuhut kiihtyvät! Arvio: Sami Vatanen kuumaa kamaa NHL-markkinoilla

LUE MYÖS: Karu palkkaero? Ruotsalaisvahdilta tiukka kanta naisten ja miesten väliseen palkkakuiluun: ”Meillä on tuote, jota kukaan ei halua nähdä”

LUE MYÖS: Pitkä piina ohi! Lauri Tukonen palaa Liigaan – tarjolla heti isoa roolia


Nappaa 20€ riskitön veto!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 20 euroa.
  3. Talletuksen jälkeen saat heti 20€ riskittömän vedon.