Siirtohuhut kiihtyvät! Arvio: Sami Vatanen kuumaa kamaa NHL-markkinoilla

© Kuva: Getty Images

Spekulaatio suomalaispakki Sami Vatasen kauppaamisesta kiihtyy NHL:ssä, arvoivat eri mediat.

New Jersey Devilsin huippupakin nykyinen sopimus päättyy tänä keväänä. Sen myötä Vatanen on ollut jo tovin siirtohuhuissa.

Tuorein spekulaatio kultiin tiistaina, kun Toronto Sun nosti suomalaisen esille potentiaalisena vahvistuksena Maple Leafsin takalinjoille. Aiemmin Vatasta on viety huhupuheissa muun muassa Boston Bruinsiin, Carolina Hurricanesiin ja Vegas Golden Knightsin riveihin.

Maple Leafsin osakkeita nostaa seuran synkkä pakkitilanne tällä hetkellä. Loukkaantumisista kärsivä pakisto on ollut viime pelit pahasti tuuliajoilla.

Sen myötä kiekollisesti taitava suomalainen saattaisi olla haluttu vahvistus juuri Torontossa. Paikallismedia Toronto Sun nostaa Vatasen ohella ehdokkaiksi markkinoilta myös pakkinimet Brenden Dillonin ja Erik Gustafssonin.

Vatasen nimi nousee esille myös muualla. Esimerkiksi TSN nostaa Vatasen NHL-siirtorajan kahdeksanneksi kuumimmaksi nimeksi. Listan kärkipäähän Vatasella ei ole silti asiaa.

Ykköseksi nousee New York Rangersin Chris Kreider ennen Los Angeles Kingsin Alec Martinezia ja Montreal Canadiensin Ilja Kovaltshukia. Viiden kärjen täydentävät Ottawa Senatorsin Jean-Gabriel Pageau ja Rangrersin venäläisvahti Aleksandar Georgijev.

LUE MYÖS: Karu palkkaero? Ruotsalaisvahdilta tiukka kanta naisten ja miesten väliseen palkkakuiluun: ”Meillä on tuote, jota kukaan ei halua nähdä”

LUE MYÖS: Pitkä piina ohi! Lauri Tukonen palaa Liigaan – tarjolla heti isoa roolia


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.