SHL-seura Luulaja julkaisi perjantaina YouTube-kanavallaan hieman erilaisen videon, jossa Arttu Ilomäki valmisti ravintolassa wingsejä eli kanansiipiä.

28-vuotias maailmanmestari esiintyy videolla kokkiasussa, jossa hänen edessään komeilee annos sormiruokia: wingsejä, ranskalaisia ja mozzarellatikkuja. Ilomäelle wingsit ovat tärkeä asia, sillä hän on kotoisin Tampereelta, jossa kanansiivet ovat suuressa suosiossa. Pian kyseinen ruoka voi olla hitti myös Luulajassa.

– Wingsejä kuuluu syödä tulisina. Normaalisti syön 18-25 wingsiä. Jos olen erittäin nälkäinen, niin 30.

– Ennätykseni on 72. Meillä oli kerran kavereideni kanssa kilpailu, kuinka monta wingsiä pystyy syömään kerralla. En voittanut, en ollut edes lähellä. Kaverini söivät paljon enemmän. Sen jälkeen voin huonosti koko päivän, Ilomäki paljastaa videolla.

Suomalaishyökkääjän ansiosta wingsejä saa nykyisin tilattua Allstar Bar -ravintolasta, jossa video on kuvattu.

Voit katsoa videon Ilomäestä alta.