Hallitseva Suomen mestari HPK tiedotti kotisivuillaan, että edellisen kerran JYPissä pelannut pakki Ossi Ikonen vahvistaa joukkueen takalinjoja. Pelaajan sopimus kattaa loppukauden ja kaksi tulevaa sesonkia.

29-vuotias pelaaja on luutinut tällä kaudella lainalla lisäksi Lahden Pelicansissa ja Lappeenrannan SaiPassa. Kaiken kukkuraksi Ikosen koti on Kouvolassa.

– Ossi on hyvin liikkuva, luisteleva, kiekollinen puolustaja. Hän tuo kokemusta joukkueeseemme. Ossi on tärkeä palanen puolustustamme niin loppukaudella kuin tulevilla kausilla hyvänä yleispuolustajana, HPK:n urheilujohtaja Mika Toivola kertoo.

Ikonen on pelannut tällä kaudella JYPissä kaksi ottelua pisteittä (-2). Pelicansissa 18 ottelua toivat tehot 0+6=6 (-5) ja SaiPassa 10 pelissä syntyivät tehot 0+4=4 (-5).

– Hyvillä mietteillä tulen HPK:hon ja kun kahden vuoden sopimus on mukana tässä, niin hyvä on fiilis. Tuon mukanani luisteluvoimaa sekä kokemusta ja niillä avuilla haluan auttaa joukkuetta.

– Olen pyrkinyt ottamaan tämän kauden pätkäsopimukset rikkautena, nähnyt erilaisia toimintatapoja ja -malleja ja yrittänyt poimia hyvät puolet mukaan ja ammentaa sieltä omaan peliin.

LUE MYÖS:

Oho! Suomen mestaruuden ratkaisseen maalin syöttänyt pistelinko ei jatka HPK:ssa

Liigaikonin lopettaminen herkisti Ässien luotsin – seuralta upea päivitys: ”Onnittelemme upeasta urasta ja toivotamme onnea ja menestystä jatkoon”