Nyt kävi kalliiksi! KHL-hyökkääjä heitti mailansa ja pudotuspelit jäivät haaveeksi – katso tilanne

© Kuva: Getty Images

KHL:ssä nähtiin tänään harvinaisen jännittävä kiekkotrilleri. Toisistaan mittaa ottivat Amur Khabarovsk ja Neftehimik Nizhnekamsk, jotka taistelivat kumpikin samaisesta itäisen konferenssin viimeisestä pudotuspelipaikasta. Ottelun voittajalla olisi erinomaiset mahdollisuudet jatkaa ratkaisupeleihin.

Ottelu eteni 2-2 tasatilanteessa jatkoajalle. Neftehimikin Damir Sharipzyanov karkasi puolittaiseen läpiajoon, kun Amurin konkarihyökkääjä Tomas Zohorna teki pahan virhearvion.

Zohorna päästi ovelasti mailastaan irti niin, että se putosi jäähän häiritsemään laukausta. Tuomarit olivat kuitenkin tilanteessa hereillä, ja Neftehimikille tuomittiin rankkari. Matt White pääsi yrittämään ja pisti kiekon sisään varmistaen joukkueelleen pudotuspelipaikan.

Voit katsoa tapahtumasarjan alta.