Hirmutehot mättänyt Roope Hintz otti niskalenkin Sebastian Ahosta – Canes-tykin hulppea putki jatkuu NHL:ssä

© Kuva: Getty Images

Dallas Starsin Roope Hintz häikäisi NHL:ssä keskiviikkoyönä iskettyään Carolina Hurricansin reppuun tehot 1+2 (+2). Voittomaalin soolotyyliin iskenyt suomalainen jätti Canesin tulikuumat Sebastian Ahon ja Teuvo Teräväisen varjoonsa Starsin 4-1-voitossa.

Toki Ahokin osui pelissä. Tämä maali oli pelaajalle jo kauden 36:s. Hurricanesin suomalaistähti viilettää jo peräti 13 ottelua käsittävässä pisteputkessa.

Ahon putki jakaa kaudella 1981-82 samanlaiseen yltäneen Blaine Stoughtonin kanssa Canesin ja sitä edeltäneen Hartford Whalersin seurahistorian kolmanneksi pisintä. Vain Mike Rogers on yltänyt historian saatossa kovempaan. Seuraennätystä lähestyvä hyökkääjä takoi pisteille 17 ja 18 pelissä kausina 1979-81.

Lisäksi Canes-pelaaja loistaa eräässä toisessakin tilastossa. Aho on tehnyt helmikuussa 11 maalia ja se oli tämän uutisen kirjoitushetkellä varhain keskiviikkoaamuna enemmän kuin kellään. NY Rangersin Mika Zibanejad seurasi kakkosena 10 pömpelillään.

Ahon kauden saldo on 35+24=59 (+11) ja yön ottelun ykköstähti Hintzin 18+14=32 (+2).


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.