Patrik Laine saavutti merkkipaalun NHL:ssä – suomalaistykiltä jäätävä kommentti tiukan tappion jälkeen: ”Ei kyllä tunnu siltä”

© Kuva: Getty Images

Keskiviikkoyön ottelu oli Winnipeg Jetsin suomalaistykki Patrik Laineelle uran 300. NHL:n runkosarjassa. Pelaaja jäi pisteittä koitoksessa, joka päättyi Washington Capitalsin voittoon luvuin 4-3. Ratkaisu haettiin voittolaukaukisasta asti.

– Vai että 300 ottelua? Enpäs tiennytkään. Aika nopeasti on tultu tähän, ei kyllä tunnu siltä, että olisin pelannut 300 ottelua, pelaaja virnisteli Jetsin Twitter-tilillä.

Tällä kaudella 62 ottelussa tehot 26+33=59 (+4) viimeistelleelle pelaajalle ura on ollut vuoristorataa. Kuten kuuluukin.

– Niin no, välillä on ollut vaikeaa, mutta niin se vain menee. Kokonaisuuteen olen ihan tyytyväinen, Jetsiin juhannuksena 2016 ykkökierroksella kakkosena varattu Laine pohti.

700 maalin mies

Yön ottelussa Laine kohtasi Washingtonin maalitykki Alex Ovetshkinin, joka rikkoi NHL:ssä äskettäin 700 tehdyn maalin rajan. Venäläinen osui myös Lainetta vastaan. Miltähän suomalaisesta tuntuisi yltää 700 runkosarjamaaliin?

– Ei hajuakaan. Olen siitä jotain 570 maalia perässä…

– Sitä kannattaa kysyä ehkä joltain, joka on lähempänä 700 maalia.

Kun Laineen maalimäärä on 136, on pelaaja tuosta 564 osuman verran perässä.

– Kivaltahan se ehkä tuntuu. Sen tiedän varmaksi, että Ovetshkin on tuuletellut maaleja useampaan kertaan.

LUE MYÖS:

Hirmutehot mättänyt Roope Hintz otti niskalenkin Sebastian Ahosta – Canes-tykin hulppea putki jatkuu NHL:ssä


EM-FUTIS: 5€ Ilmaisveto

1. Siirry Betsafelle tästä
2. Klikkaa ”Lunasta”
3. Saat ilmaisen 5€ vedon mihin tahansa EM-matsiin

Huom! Ilmaisveto on voimassa uusille ja vanhoille asiakkaille