Läntisessä konferensissa kolmanneksi sijoittuneen Jokereiden ykkösmaalivahti Janis Kalnins pelasi huikean runkosarjan.

Latvialainen esiintyi helsinkiläisseuran maalilla 47 ottelussa, joista hän torjui joukkueelle peräti 33 voittoa. Samalla hänestä tuli vasta KHL-historian neljäs maalivahti, joka on torjunut yhden kauden aikana joukkueelleen yli 30 voittoa.

Kalnins jäi myös vain yhden voiton päähän Jokereiden seuraennätyksestä, jota pitää hallussaan Tim Thomas. Yhdysvaltalainen torjui helsinkiläisille 34 voittoa Liigassa kaudella 2004-05. Kyseiseen saldoon hän tarvitsi 54 ottelua.

Voit katsoa tilastoja tarkemmin alta tai täältä.

Helsingin Jokerit

@jokerithc
Janis oli neljäs KHL-vahti, joka ylsi sarjassa yli 30 voiton kauteen🚧🚫 Tim Thomasin #Jokerit-ennätys jäi yhden voiton päähän💪 #KHLfi