Uusi urheilun keskusteluohjelma Viaplay Sport LIVE starttaa tänään maanantaina 16.3.

Ohjelmassa on tiedossa puhetta urheilusta, ajankohtaisista keskustelunaiheista, ilmiöistä ja tietysti myös siitä, miten poikkeuksellinen tilanne maailman urheilukartassa vaikuttaa niin urheilijoihin, valmentajiin kuin faneihin. Puolen tunnin ohjelmia on luvassa kaksi jokaisena arkipäivänä. Ensimmäinen osa on katsottavissa Viaplayssa ja Viasat Urheilu -kanavalla klo 19:00 – 19:30 ja toinen klo 20:00 – 20:30.

Viaplay Sport LIVE -ohjelmassa seurataan tulevien viikkojen ajan miten urheilijat, seurat, valmentajat ja fanit reagoivat poikkeukselliseen tilanteeseen, joka on tyhjentänyt urheilukalenterit lähes kokonaan. Kauanko tilanne kestää, jatkuvatko kaudet vielä ennen kesää, miten urheilijoiden arki jatkuu nyt kun sarjat ovat tauolla? Siinä muutamia kysymyksiä, joihin pureudutaan maanantaina alkavassa keskusteluohjelmassa. Ajankohtaisten uutisten lisäksi tilaa on myös laajemmalle keskustelulle urheilun eri ilmiöistä.

Ensimmäisissä jaksoissa studiota isännöivät Antti Mäkinen sekä Tero Kainulainen, joilla on maanantain lähetyksessä vieraana mm. juuri kautensa päättäneiden Jokereiden valmentaja Lauri Marjamäki.

Tiistaina erikoistarkastelussa on NHL, jolloin kuullaan mm. mitä Winnipegin Patrik Laine on mieltä NHL:n pelikatkosta. Ohjelmasarjassa kuullaan ja nähdään lukuisia erikoisvieraita yli lajirajojen. Tilanteen huomioon ottaen suurin osa vieraista osallistuu keskusteluun puhelimen tai videoyhteyden välityksellä.

Viaplay Sport LIVE on katsottavissa toistaiseksi ma-pe klo 19:00 – 19:30 ja 20:00 – 20:30 Viaplayssa ja Viasat Urheilu -kanavalla.

Lähde: Nordic Entertainment Groupin tiedote