Kevään 2019 Suomen mestari HPK lisäsi Twitter-tililleen paljon puhuvan kuvan joukkueen uusista tuulista. Joukkue kiitti siinä peräti kymmentä eri pelaajaa sekä kolmea muuta henkilöä menneestä ajasta.

– Pistetään vielä iso käsi näille sotureille – kiitos tältä erää HPK-ajasta, twiitti kuului.

Pistetään vielä iso 👏👏👏 näille sotureille - kiitos tältä erää HPK-ajasta 🧡

#HPK #MUNHPK #YhteinenMatka #kiitos #Suomenmestarit #Liiga #Hämeenlinna

Kiitokset menivät maalivahti Rasmus Reijolan, pakkinelikko Niklas Frimanin, Miro Karjalaisen, Arto Laatikaisen ja Nico Nurmikannan sekä hyökkääjien Cody Kunyk, Filip Krivosik, Janne Tavi, Philippe Cornet ja Rob Bordson suuntaan.

Kiitokset saivat myös päävalmentaja Antti Pennanen sekä kakkosluotsit Antti Miettinen ja Juuso Nieminen.

Pelaajista esimerkiksi Karjalaisen on huhuttu siirtyvän HIFK:hon, Krivosik puolestaan lähti jo kesken sopimuskauden SaiPaan. Pennanen siirtyy Nuorten Leijonien luotsiksi. Suurimmalla osalla jutussa mainituista sopimus loppui päättyneeseen kauteen.

HPK on muuttunut viime vuosina rajusti ja esimerkiksi viime kevään mestaruuden jälkeen muualle lähtivät kullan avainpelaajista Otto Paajanen, Teemu Turunen, Robert Leino, Eetu Tuulola, Niclas Almari ja Emil Larmi.