Koko Euroopan paras? Kovat tehot latonut Jesse Puljujärvi ehdolla komean tittelin saajaksi

© Kuva: Juha Tamminen

Eurooppalaisten jääkiekkojoukkueiden liitto European Hockey Clubs EHC tiedottaa Twitter-tilillään, että Kärpissä hyökännyt supertähti Jesse Puljujärvi on ehdolla maanosan parhaaksi nuoreksi pelaajaksi.

Kärppien hyökkääjän lisäksi ehdolla ovat sveitsiläisen NLA-joukkue Davosin Benjamin Baumgartner, Ruotsin SHL:n Luulajan Nils Lundkvist, saman sarjan Frölundan Samuel Fagemo sekä Saksan pääsarja DEL:ssä Adler Mannheimia edustava Tim Stützle.

Edmonton Oilersista täksi kaudeksi Ouluun tullut alle 20- ja alle 18-vuotiaiden maailmanmestari paiskoi 56 pelissä tehot 24+29=53. Tehotilasto oli häikäisevä +30. Puljujärvi kantoi kauden aikana päässään myös kultaista kypärää.

Toinen komea titteli Suomeen on tarjolla parhaan valmentajan kategoriassa. Siihen ehdolla on KooKoon sensaatiomaisen upeaan runkosarjakauteen luotsannut Jussi Ahokas.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.