Jokerit jatkaa KHL-nippunsa vahvistamista: kiinnitti nyt HPK-kapteenin

© Kuva: Juha Tamminen

Jokerit on jatkanut ensi kauden KHL-joukkueensa rakentamista hankkimalla riveihinsä päättyneellä kaudella HPK:n takalinjoilla luutineen puolustaja Niklas Frimanin.

Isokokoisen, 189-senttisen puolustajan sopimus on kaksivuotinen. 26-vuotias Friman toimi päättyneellä kaudella HPK:n kapteenina, minkä lisäksi mies on esiintynyt kahdella viime kaudella myös maajoukkuepaidassa.

– Frimanin puolustuspelaaminen, kamppailuvoima ja alivoimaosaaminen tuovat tärkeän lisän joukkueeseemme. Hän omaa vahvan luonteen ja on esimerkillinen joukkuepelaaja, mistä osoituksena hän toimi kapteenina HPK:ssa. Mestaruuden voittaminen ja nousu maajoukkueeseen kertovat pelaajan kehityksestä ja hänellä on aineksia kasvaa vieläkin paremmaksi Jokereissa, helsinkiläisseuran GM Jari Kurri kommentoi tuoreinta kiinnitystään.

Turkulaislähtöinen Friman pelasi HPK:ssa tällä kaudella 58 ottelua tehoin 6+9=15.