Jokerit on jatkanut ensi kauden KHL-joukkueensa rakentamista hankkimalla riveihinsä päättyneellä kaudella HPK:n takalinjoilla luutineen puolustaja Niklas Frimanin.

Isokokoisen, 189-senttisen puolustajan sopimus on kaksivuotinen. 26-vuotias Friman toimi päättyneellä kaudella HPK:n kapteenina, minkä lisäksi mies on esiintynyt kahdella viime kaudella myös maajoukkuepaidassa.

– Frimanin puolustuspelaaminen, kamppailuvoima ja alivoimaosaaminen tuovat tärkeän lisän joukkueeseemme. Hän omaa vahvan luonteen ja on esimerkillinen joukkuepelaaja, mistä osoituksena hän toimi kapteenina HPK:ssa. Mestaruuden voittaminen ja nousu maajoukkueeseen kertovat pelaajan kehityksestä ja hänellä on aineksia kasvaa vieläkin paremmaksi Jokereissa, helsinkiläisseuran GM Jari Kurri kommentoi tuoreinta kiinnitystään.

Turkulaislähtöinen Friman pelasi HPK:ssa tällä kaudella 58 ottelua tehoin 6+9=15.

Helsingin Jokerit

@jokerithc
Tervetuloa #Jokerit-perheeseen, Niklas Friman🙌🔴🟡

Puolustajan kanssa on sovittu 2-vuotisesta sopimuksesta. Maajoukkueeseen noussut pelaaja voitti Liiga-mestaruuden 2019 ja toimi viime kaudella HPK:n kapteenina.

Tiedote: jokerit.com/friman-tuo-kam…

#TervetuloaPerheeseen #KHLfi