Tiesitkö? Marko Anttila on pelannut samassa ketjussa Patrick Kanen kanssa: ”Se oli iso maailma”

© Kuva: Ilari Isotalo

Leijonien MM-kultajoukkueen kapteeni Marko Anttila on pelannut urallaan yhden ottelun samassa ketjussa NHL-supertähti Patrick Kanen kanssa.

Harva tietää, että kaksikko viiletti Chicagon leirillä samassa ketjussa vuonna 2007, kun Anttila oli varattu seuraan yhdeksännellä kierroksella ja Kane ykkösvarauksella.

– Tulokaspelaajien leirillä pelattiin yksi peli samassa ketjussa. Täytyy kysellä, muistaako hän minut vielä. Viime keväänä ei muistanut, Anttila virnisti Leijonat.comille viime kevään MM-kisoissa ennen Yhdysvaltojen kohtaamista.

Lähes 13 vuoden takaisesta kesästä on jäänyt hyviä muistoja. 33-vuotias Anttila kertoi, ettei hän ollut vielä tuossa iässä valmis antamaan näyttöjä.

– Se oli iso maailma. Menin sinne suoraan Lempäälästä. Kuviot olivat vähän isommat. Sinänsä harmi, että olin silloin vielä todella raakile. Siinä tilanteessa ei ollut vielä käyttöä, hyökkääjä pohti.

Leirillä oli aikaa seurata Kanen maailmaa: Chicagon supertähti pääsi heti melkoisen mediahärdellin keskelle. Se on jäänyt mieleen.

– Oli hieno seurata, miten tähtipelaaja toimii arjessa. Hän ja Jonathan Toews olivat heti valmiita NHL:ään. Se näkyi kyllä.

Ilari Isotalon tekemä haastattelu on julkaistu ensimmäisen kerran toukokuussa 2019.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.