Pahasti kontanneen Pelicansin kausikorttilaiset latasivat mielipiteensä – näin seura lupaa uudistua tulevalle kaudelle

© Kuva: Juha Tamminen

Pelicansin päättynyt Liiga-kausi oli melkoinen mahalasku. Joukkue sijoittui koronaviruspandemian vuoksi kierrosta vajaaksi jääneessä runkosarjassa sijalle 14 ja sen taakse jäi ainoastaan Vaasan Sport. Vielä edellisellä kaudella lahtelaisten sijoitus oli runkosarjassa peräti kolmas.

Kauden jälkeen Pelicans tiedusteli kausikorttilaisilleen lähettämässään kyselyssä kehitysehdotuksia toimintaansa.

Seuran kotihallin Isku Areenan kapasiteetista oli viime vuonna varattu yli 2000 paikkaa kausikorttilaisille. Yhteensä kausikorttipaikkoja hallinnoi 1079 erillistä ihmistä ja joukkueen kyselyyn vastasi vajaa neljännes (266) kortin haltijoista.

Vastaajat kertoivat toivovansa viesinnän tehostamista ja kausikorttilaisille suunnattujen tapahtuminen lisäämistä.

Lahtelaisseura reagoi toiveisiin tulevalla kaudella aloitettavalla, kannattajille lähetettävällä viikottaisella uutiskirjeellä. Lisäksi Pelicans lupaa kerran kuussa tuottaa eri kanaviinsa videon, jossa vuorollaan päävalmentaja, urheilutoimenjohtaja sekä toimistusjohtaja vastaavat kannattajien ja kausikorttilaisten kysymyksiin.

Joukkue painottaa kuitenkin tiettyjen periaatteiden pysyvän.

– Lisääntyneestä viestinnästä huolimatta Pelicans tulee pitämään kiinni tietyissä pelaajajulkistuksissa ja mahdollisissa erikoistilanteissa omasta lahtelaisesta tiedotuslinjastaan eli asioista tiedotetaan silloin ja siten, kun parhaaksi katsotaan. Ei ulkopuolisen paineen vuoksi tai miellyttämisen tarpeen takia, tiedotteessa todetaan.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.