Henrik Lundqvistilta suorat sanat jatkostaan NHL:ssä: ”En ole sokea!”

© Kuva: Getty Images

New York Rangersin ruotsalaislegenda Henrik Lundqvist menetti tällä kaudella ensimmäistä kertaa 15 vuoteen paikkansa seuran ykköstorjujana.

8,5 miljoonan dollarin vuosipalkkaa nauttiva konkarimaalivahti tiedostaa 38 vuoden ikänsä tarkoittavan sitä, että Rangersin seurajohto katsoo maalivahtitilanteensa kanssa jo tulevaisuuteen. Lopettaminen ei kuitenkaan ole käynyt vielä King Henrikin mielessä.

– Keskittymiseni on nyt harjoittelussa sekä tulevassa kesässä. Aistin, että minulla on vielä annettavaa muutamaksi vuodeksi NHL-tasolla. Olen varma siitä, Lundqvist kertoo GP-Sportenin haastattelussa.

Ykkösvahdin paikan menettäminen lupaavalle Igor Shestjorkinille kesken kauden yllätti ruotsalaislegendan.

– Kun asiat menivät niin kuin ne menivät, olin yllättynyt. Mutta samaan aikaan osa minusta ymmärtää realiteetit. En ole sokea. He (seurajohto) suunnittelevat jo tulevaisuutta. Joukkueessa on useita eri palasia, jotka ovat juuri nyt rakennusvaiheessa. Luonnollisesti olin silti pettynyt, etten pelannut niin paljon kuin olisin halunnut. Jos en olisi pettynyt, myisin nahkani halvalla. Haluan pelata ja tehdä sen korkealla tasolla, maalivahtilegenda paaluttaa.

Lundqvistilla on saumat napata ykkösvahdin paikka takaisin itselleen sitten, kun NHL-kausi taas jatkuu jossain vaiheessa kesää. Rangers kohtaa NHL-pudotuspelien 1. kierroksella Carolina Hurricanesin. Katso kaikkik pudotuspeliparit täältä.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.