Lähde: Sami Vatanen saatetaan hyllyttää NHL:n pudotuspeleistä – ”Voi vaikuttaa hullulta”

© Kuva: Getty Images

New Jersey Devilsistä siirtorajalla Carolina Hurricanesiin kaupattu puolustaja Sami Vatanen ei ole päässyt pelaamaan jalkavamman takia vielä otteluakaan uudessa joukkueessaan.

Vatasen vamman uskotaan kuitenkin olevan jo parantunut, joten suomalainen olisi näillä näkymin pelikunnossa, jos NHL-kausi etenee mahdollisiin jatkopeleihin.

The Athletic -lehden Hurricanesin sisäpiiritoimittajan Sara Civianin mukaan Vatasen tilanne ei kuitenkaan ole niin yksinkertainen. Jyväskyläläistä voi nimittäin odottaa yllättävä hyllytys NHL:n pudotuspeleistä.

– Vatanen voi joutua istumaan katsomoon koko pudotuspelien ajaksi, koska näin Hurricanes saa pitää (New Jersey Devilsille luvatun) ehdollisen varausvuoronsa. Tämä saattaa vaikuttaa hieman hullulta, jos puolustaja Dougie Hamilton ei olisi varmuudella sivussa pudotuspeleistä ja Brett Pesce ei olisi vain ”ehkä” pelikunnossa, Civian avasi.

Vatasen vaihtokaupan yhteydessä sovittiin ehto, jonka mukaan Hurricanesin täytyy antaa Devilsille neljännen kierroksen varauksen, jos Vatanen pelaa viidessä tai useammassa runkosarjaottelussa.

Tämä neloskierroksen varaus vaihdetaan kolmannen kierroksen varaukseksi, jos Vatanen pelaa yli 12 runkosarjaottelua tai vähintään 70 prosenttia Hurricanesin pudotuspeliotteluista.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.