Buffalo Sabresin äärimmäisen potentiaalin omaava tähtipuolustaja Rasmus Dahlin ei jäänyt paikalleen, kun tieto NHL-kauden päättymisestä varmistui.

Sabres oli yksi seitsemästä NHL-joukkueesta, jonka kausi on varmuudella ohi. Sabresin seuraavaa ottelua voidaan joutua odottamaan pahimmillaan ensi tammikuuhun saakka.

– Asiat menivät miten menivät. Eipä niille hirveästi voi mitään tehdä. Mutta nyt kaikki ruotsalaiset kaverini ovat siellä, ja itse istun kotona häviäjänä. Se tuntuu pahalta ja turhauttaa. Ei ole kivaa, 20-vuotias Dahlin valitteli Göteborgs Posten -lehden haastattelussa.

Dahlin harjoittelee tällä hetkellä kotiseudullaan Göteborgissa. Nuori Sabres-tähti keskittyy erityisesti lihasmassan hankkimiseen.

– Tulen näyttämään Hulkilta, hän latasi.

– Olen käynyt kuntosalilla oikeastaan aika paljon. Minusta on tulossa jykevä! Kokkaan paljon ruokaa – esimerkiksi kanankoipia. Murrosikäni alkaa olla pian ohi, joten se on auttanut minua myös. Sabres on pyytänyt minua keräämään lihasmassaa, Dahlin sanoo.

NHL:ään siirtymisen jälkeen Dahlin on nostanut painoaan 85:sta kilosta 93:ään. Vaakalukemaan voidaankin odottaa merkittävää nousua seuraavaan NHL:n harjoitusleiriin mennessä.