Kaikki Liiga-joukkueet eivät toimineet samoin: KalPalta selkeä linjaus – ”Tähän hetkeen kiva lisä”

© Kuva: Juha Tamminen

Koronaviruspandemian keskeyttämällä Liiga-kaudella runkosarjan kymmenenneksi sijoittuneen KalPan päävalmentaja Tommi Miettinen vieraili Liiga-podcastissa kertomassa joukkueen kesäkuulumisista.

Kuopiolaisjoukkue on tehnyt linjauksen, johon ei ihan kaikissa muissa Liiga-seuroissa ole päädytty: Se harjoittelee kesäkuun alussa pari-kolme viikkoa yhdessä jäällä.

– Olemme ottaneet tosi positiivisilla fiiliksillä sen, että paikkoja on alettu avata. Olemme päässeet asioissa eteenpäin, kun olemme meidänkin bisneksessämme saaneet yhteisharjoittelua käyntiin, Miettinen kertoo ja jatkaa:

– Tähän hetkeen oli kaikilla tilausta, että pääsemme yhdessä tekemään asioita. Oli pitkä pätkä, kun hoidettiin oheisharjoittelua etänä ja siihen erinäköisiä konsteja löydettiin ja yritettiin luoda siitä niin antoisa kuin näissä olosuhteissa oli mahdollista. Hyvään paikkaan tuli kaikille tämä, että pääsemme tekemään yhdessä juttuja. Jää on meille luonnollisin elementti ja se oli meille tähän hetkeen kiva lisä.

Miettinen on myös tyytyväinen kuopiolaisjoukkueen vähäiseen vaihtuvuuteen viime kaudesta, mikä auttaa työntekoa kohti tulevaa sesonkia mentäessä.

– Olen tosi tyytyväinen, mikä sopimustilanne meillä on tällä hetkellä. Viimeisiä palasia koitetaan lisätä syksyn aikana. Runko on hyvä ja jatkumoa viime kaudesta. Saimme ajettua asioita joukkueeseen ja mieluisia pelaajia jatkamaan. Olemme saaneet tuotua tuoretta verta ulkopuolelta, mieluisia pelaajia, joita halusimme, Miettinen hehkuttaa.