Yhtä vaille kaikki NHL:n 31 päävalmentajasta vastasivat sisäpiiritoimittaja Pierre LeBrunin kysymykseen siitä, kenelle tämän kauden parhaan puolustavan hyökkääjän Selke-palkinto kuuluisi.

Suomalaispelaajista Aleksander Barkov on kuulunut jo muutaman vuoden ajan potentiaalisiin Selke-voittajakanditaatteihin, joskaan valmentajien listalle Florida Panthersin kipparia ei tämän kauden osalta kelpuutettu lainkaan.

Päävalmentajien äänestyksessä kaksi nimeä nousi ylivoimasesti ylitse muiden. Palkinnon jo neljästi urallaan pokannut Boston Bruinsin Patrice Bergeron nappasi 14 ääntä. Kakkoseksi ylsi Philadelphia Flyersin Sean Couturier 10 äänellään.

Muut ääniä saaneet olivat kolme ääntä napannut St. Louis Bluesin Ryan O’Reilly, kaksi ääntä napannut Los Angeles Kingsin Anze Kopitar sekä hajaäänen kalastanut todellinen yllätysnimi, Tampa Bay Lightningin Anthony Cirelli.