Juhani Tamminen on yhä kiinnostut valmentamisesta – tältä suunnalta hän haluaisi tarjouksen: ”Sitten mä alan kuuntelemaan”

© Kuva: Juha Tamminen

Juhani Tamminen on keskittynyt viime vuodet muihin kuin valmennustehtäviin, mutta hän on yhä halukas siirtymään penkin taakse.

Tamminen kertoi asiasta Jean Mancini -podcastissa, jossa hän kuitenkin alleviivasi sitä, ettei mikä tahansa pesti kiinnosta. Keski-Eurooppa olisi Tamin omaan mieleen, mikäli vain puhelin soisi ja neuvottelut tyydyttäisivät molempia osapuolia.

– Mä oon luonut omat bisnekseni sillä tavalla, ettei mulla olisi tarvetta lähteä, jos joku soittaisi, että lähde Rovaniemelle RoKin valmentajaksi. Mutta sitten jos tulee sen tyyppinen tarjous, että pääsisi kahden vuoden sopimuksella Ranskan maajoukkueen valmentajaksi, niin sitten voidaan lähteä.

– Jos tulee tyyliin Sveitsin tai Ranskan maajoukkue, joka haluaa pois pohjamudista taistelemaan A-sarjan playoffeissa, niin sitten mä alan kuuntelemaan, Tamminen kertoi.

Edelliskerran 70-vuotias Tamminen on nähty valmentajana kaudella 2012-13, kun hän toimi Mestiksessä TUTO Hockeyn luotsina.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.