Ex-superlupaus Olli Juolevin ura polkee paikallaan – NHL-toimittajalta synkkä arvio: ”Realistinen tavoite olisi…”

© Kuva: Leijonat.fi

Vancouver Canucksin kesän 2016 NHL-varaustilaisuudessa 1. kierroksen viidentenä pelaajana varaama puolustaja Olli Juolevi ei ole vielä tänäkään päivänä saanut tililleen ensimmäistäkään ottelua taalaliigassa.

Sportsnetin Iain MacIntyre maalaa tuoreessa artikkelissaan karun kuvan siitä, missä vielä nelisen vuotta sitten tulevana NHL:n tähtipuolustajana pidetyn, nyt 22-vuotiaan puolustajan uraennuste kulkee.

– Canucks uskoo yhä Juoleviin, mutta hänen varauksestaan on kulunut jo neljä vuotta ja Olli on ainoa tuon varausluokan top 17 -varauksista, jolla ei ole edelleenkään tilillään ainuttakaan NHL-ottelua. Realistinen tavoite tässä vaiheessa olisi nouseminen kolmosparin puolustajaksi. Muistakaa, että Canucksin trendi on ylöspäin. Jatkossa murtautuminen kokoonpanoon ei ainakaan tule helpottumaan, toimittaja muistuttaa.

Juolevi on saanut tällä kaudella tililleen 45 AHL-peliä tehoin 2+23=25. Entisen superlupauksen kauden plusmiinus-tilasto farmiliigassa jäi lukemaan -8. Puolustajan uran huippuhetkiä ovat toistaiseksi paljon lupauksia herättäneet alle 20-vuotiaiden MM-kulta sekä Kanadan junnuliiga CHL:n mestaruus.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.