LA Kings kiinnostunut kokeneesta suomalaishyökkääjästä? ”Toisi mukanaan kokemusta ja syvyyttä”

© Kuva: Getty Images

NHL-seura Los Angeles Kingsin GM Rob Blaken uskotaan hakevan tulevilta UFA-markkinoilta paria kokeneempaa pelimiestä nuorten lupausten tueksi.

NHL-toimittaja Lyle Richardson nostaa esille Vancouver Canucksin puolustaja Chris Tanevin sekä Florida Panthersiin siirtotakarajalla kaupatun sentteri Erik Haulan nimet.

– Blaken uskotaan vastustavan kiusausta isoihin sopimustarjouksiin UFA-markkinoilla. Se ei toisaalta estä häntä harkitsemasta 1-2 veteraanipelaajan hankintaa. Tanev tai Haula lyhyellä diilillä toisivat kokemusta ja syvyyttä siksi aikaa, kun nuoret pelaajat kypsyvät kohti NHL-vastuuta.

– Tanevin suoritustaso on laskenut hieman viime vuosina. Myös Haula näyttää siltä, ettei hän olisi vielä toipunut täysin polvivammasta, joka maksoi miehelle lähes koko viime kauden, toimittaja pyörittelee.

Haula pelasi tämän kauden runkosarjassa Carolina Hurricanesin ja Florida Panthersin riveissä kaikkiaan 48 peliä tehoin 12+12=24. 29-vuotiaan keskushyökkääjän tähän kauteen umpeutuva sopimus tuottaa porilaiselle 2,75 miljoonaa dollaria kaudessa.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.