Ässät ja KooKoo testaavat Mestiksessä upeaa jälkeä tehneitä pelureita – ”Tiedämme, mitä kautta hänen viime kauden pisteensä ovat tulleet”

© Kuva: Juha Tamminen

Suomalaiskiekkoilijat Eetu Paasovaara ja Juuso Walli (arkistokuvassa) tavoittelevat liigapaikkoja koejaksojen kautta, pelaajien seurat KooKoo ja Ässät tiedottavat nettisivuillaan.

Keskushyökkääjä Paasovaara on Mestiksessä pelaavan Hermeksen sopimuspelaaja ja hänet valittiin kauden 2019-20 päätteeksi Petri Varis -palkinnon saajaksi Mestiksen parhaana tulokkaana.

Kiiminkiläinen latoi kauden 48 pelissä tehot 9+32=41 (+6). Paasovaara palaa Hermeksen leiriin kahden viikon testijakson jälkeen.

Myös Ässien puolella puhaltavat uudet – tai tarkemmin ottaen uusvanhat – tuulet, kun pakki Walli palaa kotiin kahden SaPKossa, KOOVEEssa ja IPK:ssa vietetyn Mestis-kauden jälkeen. Pelaajan sopimus on mallia 1+1, ja lokakuun loppuun asti Walli on koeajalla.

– Juuso on ansainnut koesopimuksen omalla sisukkuudella sekä päämäärätietoisuudella. Tiedämme, mitä kautta hänen viime kauden pisteensä ovat tulleet ja emme anna sen hämätä. Hyvällä peruspakin pelillä hänellä on mahdollisuus lunastaa pelipaikka, Ässien kehitysjohtaja Tommi Kerttula kommentoi.

A:ta kantanut Walli iski SaPKossa pakin paikalta viime kaudella upeat tehot 11+13=24 (-1).