Teuvo Teräväinen paljasti syyn Sebastian Ahon hirviömäiseen vireeseen: ”Se tekee hänestä entistäkin paremman”

© Kuva: Getty Images

Carolina Hurricanesin tähtisentteri Sebastian Aho on yltynyt NHL:n pudotuspeleissä todellisiin liekkeihin.

Aho johdatti aikaisemmin tällä viikolla Hurricanesin NHL:n puolivälieriin, kun New York Rangers kaatui ottelusarjassa puhtain lukemin 3-0. Suomalaistaituri mätti kolmessa ottelussaan hurjat tehopisteet 3+5=8.

Ahon ketjutoveri Teuvo Teräväinen osallistui NHL:n järjestämään Zoom-haastatteluun, jossa puheeksi nousi nopeasti Hurricanesin tulikuuma ykkösketju.

– Ketjumme on pelannut mielestäni aika hyvin. Meillä on paljon lahjakkuutta ja yritämme tehdä paljon töitä. Maaleja tulee, kun tekee oikeita asioita. Tällä hetkellä niitä tulee. Onhan tämä ollut aika erityinen hyökkäysketju. Kaikki kolme jätkää ovat tehneet kovaa töitä ja yrittäneet pelata yksinkertaisesti, Teräväinen kertoi Canes Country -sivuston mukaan.

Teräväiseltä löytyi yksi erityinen syy Ahon huimalle vireelle pudotuspeleissä.

– Hän on pelannut todella hyvin. Mun mielestä hän on pelannut hyvin koko kauden, joten nyt vain sama meno on jatkunut. Hän on sai hieman lepoa, jonka takia hän on saanut kehonsa kuntoon. Hän vihaa häviämistä – varsinkin näissä peleissä, jotka merkitsevät. Se on suurin syy, joka tekee hänestä entistäkin paremman, Teräväinen pyöritteli.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.