Montreal Canadiens on ollut NHL-pudotuspelien suurin yllättäjä. Viime yönä kanadalaisjoukkue nappasi 5-0 murskavoiton Philadelphia Flyersista. Montrealin suurimpia sankareita oli 20-vuotias Jesperi Kotkaniemi.

Suomalaishyökkääjä iski ottelussa kaksi maalia. Ensimmäinen osuma syntyi irtokiekosta pitkän pyörityksen päätteeksi. Maalin edessä päivystänyt Kotkaniemi pääsi iskemään kiekon lähietäisyydeltä maalin kattoon.

Toisen maalinsa suomalaisnuorukainen iski suorasta hyökkäyksestä. Hän pääsi laukomaan aloituspisteen kaarelta ja kiekko painui jälleen ylänurkkaan.

Onnistumiset ovat tehneet Kotkaniemelle varmasti hyvää. Runkosarjan aikana hänet ehdittiin jo leimata monien fanien puheissa flopiksi, kun hän keräsi 36 ottelussa vain tehot 6+2=8 ennen kuin hänet lähetettiin farmiin.

Kotkaniemi on nyt iskenyt kuudessa pudotuspeliottelussa tehot 4+0=4. Hän on lukemallaan NHL-pudotuspelien maalipörssin jaetulla kakkossijalla. Edellä on ainoastaan supertähti Connor McDavid, joka on tykittänyt viisi maalia.

Voit katsoa Kotkaniemen maalit alta.

Canadiens Montréal

@CanadiensMTL
Playoff KK >

#GoHabsGo

Canadiens Montréal

@CanadiensMTL
Nous Jesperons que vous avez aimé ce but autant que nous.

Did we conjugate Jesperi correctly? 🤔

#GoHabsGo