Suomalaiskonkari painii ex-seurakaveriaan vastaan – Ovetshkinin kyvyt hyvin tiedossa: ”Yksi maailman parhaista”

© Kuva: Getty Images

New York Islanders johtaa pudotuspelisarjaa Washington Capitalsia vastaan voitoin 2-0.

Sarjassa vastakkain ovat jälleen kerran entiset KHL-joukkuekaverit Aleksandr Ovetshkin ja Leo Komarov, joka on tunnettu kyvystään päästä vastustajan ihon alle. Erityistä päällystakin roolia ”Leksalle” ei kuitenkaan tällä kertaa ole luvassa.

– Jonkun verran tulee varmasti häntä vastaan pelaamista, alivoimallakin, ja hänen kanssaan täytyy olla aina erityisen hereillä. Tiedostetaan, että kyse on yhdestä maailman parhaista pelaajista, aina vaarallinen, Komarov kertoi ennen ottelusarjan käynnistymistä NordicBetin haastattelussa.

NHL-pelaajat elävät Torontossa ja Edmontonissa tiiviissä kuplassa hallien ja hotellien välillä. Torontossakin päivärutiinit ovat muodostuneet selkeiksi, myös pelien välipäivinä.

– Treenataan, syödään, pidetään palavereja. Korttia pelataan ja leffoja katotaan. Korttipelin laji riippuu vähän siitä, keitä joukkueen kokoontumishuoneessa sattuu olemaan.

– Ruokaa tilataan välillä ulkoa, mutta hotellissa on useampi ravintola, joten useimmiten syödään niissä. Toiseen kuplassa olevaan hotelliin on bussikuljetuksia, ja siellä pääsee pelaamaan esimerkiksi futista tai tennistä, jos jaksaa ja haluaa. Aika paljon tietysti on vapaa-aikaa, mutta kun levätäkin pitäisi, niin ei ole aika päässyt tulemaan pitkäksi.

Islandersin kanssa samassa hotellissa asuivat pudotuspelien edellisessä vaiheessa lähes kymmenen eri joukkueen pelaajat.

– Yllättävän vähän lopulta tuli törmättyä muiden joukkueiden pelaajiin muuten kuin esimerkiksi hississä. Kaikilla joukkueilla on kuitenkin omat aikataulunsa. Ja nyt joukkueita on tietysti vähemmän jäljellä.

Lähde: NordicBet


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.