Lahden Pelicansin toimitusjohtaja Tomi-Pekka Kolu jättäytyy sivuun tehtävästään kiekkoseuran johdossa. Hän on työskennellyt Pelicansissa jo 16 vuotta, joista viimeiset neljä hän toimi toimitusjohtajana.

– Pitkä tie on kuljettu turkoosisydän rinnassa. Ensin pelaajana ja sen jälkeen toimistotehtävissä. Olemme saaneet yhdessä paljon aikaan, mutta tietenkin kulunut vuosi on ollut monella tapaa raskas ja haasteellinen. Luovutan soihdun nyt seuraavalle kantajalle ja toivon Lahti-kiekolle menestyksekästä tulevaisuutta, Kolu kommentoi päätöstään seuran verkkosivuilla.

Kolun korvaajaksi nousee toistaiseksi Pasi Nurminen.

– Haluan kiittää omasta sekä yhtiön puolesta Tomi-Pekka Kolua äärimmäisen kovasta työstä Lahden Pelicansin eteen. Kolun aikana Pelicans meni yhtiönä monella osa-alueella eteenpäin, Nurminen kiittää.