Miten käy miesten MM-turnauksen? Asiantuntijaryhmä selvittämään Valko-Venäjän kisojen tilannetta

© Kuva: Leijonat.fi

Kansainvälinen jääkiekkoliitto IIHF päätti torstain kokouksessaan peruuttaa tukun tulevista tapahtumistaan.

Ensi kevääksi Valko-Venäjällä ja Latviassa järjestettäväksi suunniteltujen miesten MM-kisojen varalle perustetaan lisäksi asiantuntijaryhmä, joka arvioi kisojen tilannetta ottaen huomion koronapandemian sekä Valko-Venäjän epävakaan poliittisen tilanteen.

– Hallitus päätti perustaa asiantuntijaryhmän arvioimaan kevään 2021 MM-kisojen tilannetta kokonaisuutena. Ryhmä esittää oman näkemyksensä IIHF:n hallituksen seuraavassa kokouksessa, joka pidetään marraskuussa, kertoi IIHF:n hallituksen varapuheenjohtaja Kalervo Kummola liiton tiedotteessa.

– Päätöksiä kevään MM-kisojen kohtalosta voidaan siis odottaa aikaisintaan marraskuussa, Kummola vahvistaa.

Tulevan vuoden MM-kisat on tarkoitus pelata Valko-Venäjän Minskissä sekä Latvian Riiassa 21. toukokuuta – 6. kesäkuuta välisenä aikana. Varsinkin Valko-Venäjän kisaisännyys on herättänyt vastustusta maan epävakaan poliittisen tilanteen tiimoilta.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.