Potkut tuli! Näin ruotsalaislegenda kommentoi NHL-seuran tylyä kohtelua

© Kuva: Getty Images

Eilen New York Rangers osti ulos Henrik Lundqvistin sopimuksen. Asia ei ollut mikään yllätys, sillä ruotsalaisvahdin potkuja oli ennakoitu jo keväällä. 8,5 miljoonan dollarin kontraktia oli vielä vuosi jäljellä, ja ulososto tuo Rangersille 3 miljoonan dollarin säästön palkkakattoon.

Tylystä kohtelusta huolimatta Lundqvist otti uutisen vastaan herrasmiesmäisesti. Hän kiitti entistä seuraansa ja sen faneja useaan kertaan Twitterissä.

– Tämän organisaation edustaminen on ollut suurin ilon ja ylpeyden aihe elämässäni. Olen todella kiitollinen tästä mahdollisuudesta, kaikista ystävyyssuhteista ja kaikista hienoista muistoista Rangers-paidassa, Lundqvist kirjoittaa.

– Sydämeni pohjasta, kiitos!

Lundqvist pelasi uransa aikana 15 kautta Rangersissa. Hän pelasi runkosarjassa 887 ottelua torjuntaprosentilla 91,8 ja pudotuspeleissä 130 ottelua torjuntaprosentilla 92,1. Hänet on kertaalleen valittu NHL:n parhaaksi maalivahdiksi. Ruotsin maajoukkueessa hän voitti urallaan yhden maailmanmestaruuden ja olympiakullan.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.