Mikko Manner kommentoi Kärppien koronatilannetta MTV:lle: ”Minulle ainakin luvattiin, että…”

© Kuva: Juha Tamminen

Kärppien leiristä kantautui perjantai-iltana ikäviä uutisia, kun yhdellä joukkueen jäsenellä todettiin koronavirustartunta.

Oulalaisseura on tällä hetkellä karateenissa, eikä uusista tapauksista ole ainakaan toistaiseksi tietoa. Päävalmentaja Mikko Manner kertoi MTV Urheilulle, että kaikki käyvät testeissä maanantaihin mennessä.

– Kaikki testataan ja kunnan puolelta sairaanhoitaja on soittanut kaikille meidän joukkueen jäsenille. Kaikki, joilla on oireita, ovat lähteneet heti tänään kunnan testeihin. Ja ne, joilla ei ole ollut oireita, kuten minulla, niin menevät maanantaina Kärppien toimesta testeihin.

– Toivotaan, ettei muita positiivisia tuloksia tule. Minulle ainakin luvattiin, että mikäli niitä ei tule, niin ensi viikon perjantai on viimeinen päivä, kun olemme karanteenissa, Manner kertoi MTV:lle.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.