Mestiksessä pelaava TUTO Hockey saa yllättävän kovan vahvistuksen Pohjois-Amerikasta.

Turkulaisseura tiedottaa verkkosivuillaan, että se on solminut toistaiseksi voimassa olevan lainasopimuksen Mac Hollowellin kanssa. 22-vuotias kanadalaispuolustaja saapuu Suomeen NHL-seura Toronto Maple Leafsin organisaatiosta.

– Meille tarjottiin jo muutama viikko sitten Hollowellia. Suoralta kädeltä emme voineet häntä ottaa, koska pelaajabudjettimme oli tällä erää käytetty.

– Kiitos hienojen yhteistyökumppaniemme Menestystarinat Oy:n ja Teboil Satakunnan sekä Teboil Paimion, saimme kuitenkin rahoituksen järjestettyä ja Hollowellin vahvuuteemme. Odotusarvonamme on, että Mac on tälle sarjatasolle poikkeuksellinen pelaaja, jota kannattaa tulla seuraamaan paikan päälle, TUTO Hockeyn toimitusjohtaja Dani Aavinen kehuu seuran tiedotteessa.

Hollowell siirtyi Maple Leafsin organisaatioon maaliskuussa 2019, muttei ole vielä toistaiseksi pelannut NHL:ssä. Viime kaudella vastuuta tuli AHL:ssä ja ECHL:ssä.

LUE MYÖS: JYP hankki kanadalaisen superlupauksen – asiantuntija ylistää: ”Ensi kesän potentiaalisia kärkivarauksia!”