Uusia nimiä Leijoniin? Nämä Liigan alkukauden onnistujat ovat ehdolla Karjala-turnaukseen

© Kuva: Juha Tamminen

Suomi on nimeämässä alle kahden viikon kuluttua järjestettävään Karjala-turnaukseen normaalia heikomman joukkueen.

Ratkaisu johtuu siitä, että koronavirustilanteen vuoksi NHL-lainapelaajia, eikä KHL-seurojen pelaajia (paitsi Jokereiden) tulla valitsemaan joukkueeseen. Tämä avaakin ovet monille Liigassa hyviä näyttöjä antaneille pelaajille.

Leijonat.com nostaakin esiin kolme pelaajaa, jotka ovat vahvasti tyrkyllä Leijoniin, mutta eivät ole aiemmin pelanneet Suomen miesten maajoukkueessa.

3. Eetu Koivistoinen, Lukko

25-vuotias Koivistoinen pelaa tällä hetkellä elämänsä kautta. Lukon ykkösketjun sentteri on aloittanut kautensa vahvasti, kun kymmenessä ottelussa on syntynyt peräti 12 (7+5) tehopistettä, jolla irtoaa Liigan pistepörssin kakkossija. Tehopisteiden lisäksi Koivistoinen on myös arvokas pelaaja puolustussuuntaan.

Lukko-hyökkääjä on myös hyvin monipuolinen pelaaja, jota voi peluuttaa monessa eri roolissa. Aika kokeilla Leijonissa?

Artikkeli jatkuu kuvan jälkeen.

Eetu Koivistoinen on Liigan alkukauden suurimpia yllättäjiä. Leijonat-kutsu olisi iso palkinto hyvistä otteista. Kuva: Juha Tamminen

2. Peter Tiivola, Ässät

Porissa isoja kehitysaskelia ottaneeseen Tiivolaan pätee samat sanat kuin Koivistoiseenkin: keskushyökkääjä pelaa elämänsä parasta kautta. 27-vuotias Tiivola on summannut kymmenessä ottelussa 11 (2+9) tehopistettä – ja ollut muutenkin kuin tehojen valossa alkukauden suurimpia onnistujia. Olisiko nyt aika vetää Leijonat-paita ensimmäistä kertaa ylle?

1. Vili Saarijärvi, Lukko

Useat vuodet Pohjois-Amerikassa ovat tehneet tehtävänsä. Saarijärvi, 23, saapui Liigaan ja Lukkoon kovin odotuksin, jotka hän on myös lunastanut. Kymmenessä ottelussa puolustaja on iskenyt 11 (3+8) tehopistettä, joka kertoo omaa kieltään vahvasta alkukaudesta.

Luisteluvoimainen Saarijärvi on Suomen alle 20-vuotiaiden maailmanmestari ja alle 18-vuotiaiden hopeamitalisti, joten jo vuosia sitten oli nähtävissä, että puolustajalla on eväät myös miesten maajoukkueeseen. Voidaankin pitää suurena ihmeenä, mikäli puolustajan nimeä ei löydy Jukka Jalosen nimeästä EHT-ryhmästä.

Voit tutustua myös Karjala-turnauksen erikoissivustoomme täältä.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.