Mestiksen torstain kierros oli poikkeuksellisen kuuma, kun ikävien tapahtumien seurauksena peräti kolme pelaajaa on asetettu väliaikaiseen pelikieltoon.

Sarja tiedotti nettisivuillaan, että kakkua saivat TUTO Hockeyn Juho Mäkelä syynä pään tai niskan alueelle kohdistuva taklaus, sekä Kiekko-Vantaan Juuso Perttilä polvitaklauksesta ja RoKin Henri Joki-Erkkilä selästä taklaamisesta.

Etenkin viimeisenä mainitun seuraukset näyttivät hetken aikaa todella pelottavilta. Hokin Christoffer Seppelin oli tovin jään tasalla totaalisen tiedottoman näköisessä tilassa, ja hän tarvitsi lääkärienkin apua. Kaikkein typerintä töötissä oli se, että selästä ajanut Joki-Erkkilä jakoi pommin päätössummerin jo soidessa.

– Likaisin temppu, mitä olen ihan hetkeen nähnyt vaihtoaitiosta tai kentän tasolta muutenkaan, Jatkoaika.comin toimittaja Jesse Eskelinen twiittasi Hokin päävalmentaja Niko Erosen sanoneen.

Jesse Eskelinen

@Jesyyman
Näitä ei kyllä tarvittaisi. Joki-Erkkilä ajaa kiekkoa laitaan survonutta Christoffer Seppeliniä selän puolelta summerin soidessa, nyt kentällä lääkäri ja mies aivan pihalla jään pinnassa. #Mestis #Hokki #RoKi

Mestiksen kausi jatkuu perjantaina. Vantaalla kohtaavat mainitut K-Vantaa ja TUTO Hockey, Hokki pelaa Kokkolassa Hermeksen vieraana ilman Seppeliniä.