Turha reissu! Nuorten Leijonien Ruotsi-ottelut peruttu – ”Harmittaa meitä kaikkia”

© Kuva: Leijonat.fi

Malmössä pelattavaksi suunnitellut alle 20-vuotiaiden maajoukkueen Ruotsi-ottelut on jouduttu perumaan Ruotsin joukkueessa ilmenneiden kahden positiivisen koronanäytteen vuoksi, tiedottaa Suomen Jääkiekkoliitto.

Nuoret Leijonat matkustivat Ruotsiin tiistaina, eikä ryhmä ole ollut kontaktissa Ruotsin joukkueeseen.

– Nuorten Leijonien osalta kansainväliset pelit olisivat olleet todella tervetulleita, tällä kaudella emme ole vielä päässet pelaamaan muita maita vastaan ja seuraava tapahtumamme on joulukuussa pelattavat Nuorten MM-kisat. Mutta tilanne on mikä on, mitään riskejä emme voi ottaa. Terveys edellä mennään, vaikka asia luonnollisesti harmittaa meitä kaikkia, toteaa nuorisomaajoukkueiden GM Kimmo Oikarinen.

Ruotsin joukkue testattiin kokonaisuudessaan ennen joukkueen kokoontumista, jolloin testitulokset olivat negatiiviset. Uusien, Malmössä tehtyjen pikatestien joukosta löytyi kuitenkin kaksi positiivista koronanäytettä, vaikkei kukaan pelaajista ollut oireillut.

Suomen joukkue on testattu ennen Ruotsiin matkustamista ja uudelleen paikan päällä ja kaikki tulokset ovat olleet negatiivisia. Ryhmä testataan kokonaisuudessaan vielä kotimaahan paluun yhteydessä.


50.00 jättikerroin Suomen MM-kullalle!

1. Avaa pelitili Unibetille.
2. Jos ensitalletuksesi on min. 20€, saat 5X10€ ilmaisvedon jos Leijonat ei voita kultaa.
3. Betsaa ja katso! Jääkiekon MM-kisat ovat nähtävissä Unibet TV:ssä.