Erikoisten sattumien torstai – voisiko Anton Lundell nousta yllättäen Leijoniin jo Karjala-turnauksessa? Jukka Jalonen kommentoi

© Kuva: Taneli Niinimäki

HELSINKI. Leijonien osalta perinteisen isänpäiväviikonlopun kotiturnauksen, eli Karjala-turnauksen alku ei sujunut ihan kuin elokuvissa. Venäjän ”poikajoukkue” voitti 6-2, ja lisäksi Ässien Peter Tiivola putosi kesken pelin pois loukkaantumisen ja Kärppien Otto Karvinen suihkukomennuksen takia.

Ässille tällä kaudella 12 pelissä pisteet 3+12=15 (+8) latoneen tehotykin tilanne oli vielä myöhään torstai-iltana avoin.

– Ei ole mitään tietoa, suomalaisluotsi Jukka Jalonen kuittasi.

Torstaina kantautui leijonauutisia myös Ruotsista, jossa Suomen alle 20-vuotiaiden maajoukkueen piti pelata harjoituspelejä. Ne on kuitenkin peruttu Ruotsin nuorten koronavirustartuntojen takia.

Voisiko tämä siis tarkoittaa sitä, että joukkueen mukaan nimetty HIFK:n sentteri Anton Lundell – tai kuka muu vaan – tulisi Leijonien matkaan Karjala-turnaukseen vapauduttuaan nuorista?

– Ei voi koskaan sanoa, että ei koskaan, mutta ei ole tullut mieleenkään. Tiivola loukkaantui ja se on sentteri… Meillä on pelaajia riittävästi pelata turnaus loppuun. Katsotaan loppuun asti, ei mennä asioiden edelle, luotsi heitti.

Äskettäin taalaliigaan ykköskierroksella 12:ntena varattu pelaaja on takonut Liigassa 10 pelissä tehot 8+2=10 (+2).

Sinivalkoisten osalta Karjala-turnaus jatkuu siten, että lauantaina se kohtaa kello 17.30 alkaen Tsekin ja isänpäivänä samaan aikaan Ruotsin.


EM-FUTIS: 5€ Ilmaisveto

1. Siirry Betsafelle tästä
2. Klikkaa ”Lunasta”
3. Saat ilmaisen 5€ vedon mihin tahansa EM-matsiin

Huom! Ilmaisveto on voimassa uusille ja vanhoille asiakkaille