Leijonat sai rajun tylytyksen kiekkolegendalta: ”Puolet joukkueesta ei osannut edes luistella”

© Kuva: Leijonat.fi

Venäjän maajoukkueetta ja Venäjän alle 20-vuotiaiden maajoukkuetta valmentanut kiekkolegenda Vladimir Pljushtshev on ottanut kantaa Venäjän torstaiseen 6-2 -murskavoittoon Suomesta.

Leijonille tappiota pidettiin kiekkopiireissä nöyryyttävänä, sillä Venäjän joukkue oli koottu lähes täysin juniori-ikäisistä pelaajista.

Pljushtshev ei kuitenkaan yllättynyt Venäjän nuorten tulevaisuuden toivojen esityksestä.

– En tietenkään odottanut Venäjän maajoukkueen voittavan noin isolla maalierolla. Fakta on kuitenkin se, että nuorukaistemme pitäisikin pelata hyvin – sitä ainakin odotin. Minun aikanani meillä oli myös nuorista pelaajista koottu Venäjän joukkue, ja voitimme silloin Tshekin. Toistan vielä tämän: heillä oli adrenaliinia suonissaan, sillä Venäjän maajoukkuepaitaa kantaminen on niin suuri kunnia, Pljushtshev kertoo venäläislehti Championatin haastattelussa.

Pljushtshev hämmensi enemmänkin joidenkin Suomen pelaajien huonous.

– Kaikki Venäjän maajoukkuepelaajat ovat kuitenkin saaneet kokemusta KHL:stä, ja he ovat tottuneet pelaamaan itseään vanhempiaan vastaan. Toinen kysymys on tietysti se, että miksi Suomi lähetti tuollaisen joukkueen Euro Hockey Touriin, sillä puolet heidän joukkueestaan ei osannut edes luistella, Pljushtshev tilitti.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.