Ruotsin avaus Karjala-turnauksessa täysin plörinäksi – uusi säädös sai tyrmäyksen: ”Näyttää siltä, ettei pelissä ole mitään ideaa”

HELSINKI. Suomi ja Ruotsi olivat Helsingin perinteisen Karjala-turnauksen avauspäivän heittopussit. Ensiksi mainittu otti iltapelissä Venäjän ”pojilta” nokkaan 2-6, ja Ruotsikin aiemmin Tsekiltä luvuin 1-3.

Tre Kronorin puuhastelu sai maan valtamedia Expresseniltä niskaan lokaa oikein urakalla.

– Olen huolissani ruotsalaisen jääkiekon tilasta, jos puuhastelu jatkuu näin. Tsekki dominoi täysin, kyseessä on parodia, lähteen asiantuntijat manaavat.

He haukkuivat ruotsalaisen sarjakiekon uuden säännön lyttyyn. SHL:ssä mailarikkeet on karsittu pois, ja lähteen asiantuntijat näkevät tämän olevan yksi syy Ruotsin sukellukselle.

– Kiekosta on päästävä taistelemaan, eikä käsille tarvitse lyödä. Taisteluhenki on hävinnyt. Se näkyy kansainvälisellä tasolla.

– Huitomiset pitää karsia toki, mutta ruotsalaisessa kiekossa tämä on viety uudelle levelille. Nyt kiekosta ei voi edes taistella.

– Eihän ruotsalainen jääkiekko ole enää taistelulaji.

Ruotsi jatkaa turnaustaan lauantaina kello 13.30 Venäjää vastaan ja sunnuntaina sillä on vastassa Suomi kello 17.30. Muutoksia on tultava.

– Näyttää siltä, ettei pelissä ole mitään ideaa.

LUE VÄLIPÄIVÄN JUTUISTA MYÖS:

Erikoisten sattumien torstai – voisiko Anton Lundell nousta yllättäen Leijoniin jo Karjala-turnauksessa? Jukka Jalonen kommentoi

Lukko-tähden maajoukkuedebyytistä täysi floppi – pelaaja ei itse synkistele: ”Hyvää oppia – otetaan vastaan ehdottomasti kaikki”


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.