Lukko-tähden maajoukkuedebyytistä täysi floppi – pelaaja ei itse synkistele: ”Hyvää oppia – otetaan vastaan ehdottomasti kaikki”

© Kuva: Leijonat.fi

HELSINKI. Lukko-vahti Oskari Setäsen A-maajoukkuedebyytistä tuli painajaismainen. Liigassa erinomaisesti esiintynyt euralaislähtöinen maalivahti otti 20 torjuntaa ja antautui peräti kuudesti 2-6-häviössä. Torjuntaprosentti jäi karuihin lukemiin 76,92.

– Ei se varmaan ihan legendaarisin maajoukkuedebyytti henkilökohtaisesti ollut, pelaaja kuittasi ensiksi.

Venäjä latisti Suomen liigaporukan jo avauserässä latomalla tauluun luvut 3-0. Setänen otti kantaa myös siihen, että sortuiko leijonalauma aliarvioimaan nuorta punapaitaista porukkaa.

– Kovaa ne tuli. Huomasi ensimmäisestä maalista, että vastassa on tosi kova ja laadukas jääkiekkojoukkue. Ei ollut sellaista, että olisi päässyt aliarvioimaan. Se tuli alkuminuuteilla selväksi.

Setänen on pysäytellyt pikkumustia Liigassa 93,0 prosentin tarkkuudella, päästettyjen maalien keskiarvo on 1,86. Pelaajalla ei pitäisi siis olla isossa kuvassa syytä masenteluun.

– Sanotaan, että hyvää oppia. Otetaan vastaan ehdottomasti kaikki oppi, kansainvälinen taso on tosi kova. Jätkät löivät tosi kovalla prosentilla kiekkoa pussiin, vahti analysoi rauhalliseen sävyyn.

– Ei muuta kuin eteenpäin.


TALLETA TÄNÄÄN 10€ JA SAAT 60€ PELIRAHAA!

1. Avaa pelitili Nordicbetille
2. Aktivoi bonus ja talleta 10€
3. Tilillesi lisätään 50€ ja voit hakea voittoja yhteensä 60 eurolla

K18 | S & E voimassa | Pelaa vastuullisesti – Peluuri.fi | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima MGA/CRP/108/2004