KHL-seura Jokerit jatkaa kauttaan tiistaina kotiottelulla itäliigan jättiseura Pietarin SKA:ta vastaan.

Narrilauma lähtee otteluun todella poikkeuksellisella kokoonpanolla, sillä koko valmennusjohto, päävalmentaja Lauri Marjamäki sekä apuvalmentajat Tony Virta, Pekka Kangasalusta ja Ari-Pekka Pajuluoma on koronakaranteenin vuoksi poissa kokoonpanosta.

SKA-ottelussa Jokerien päävalmentajana toimii seurassa pitkän pelaajauran tehnyt nykyinen kehitysvalmentaja Tomi Mäki. Mäen apuna toimivat A-nuorten päävalmentaja Tero Määttä sekä pelaajakoordinaattori Janne Vuorinen.

Poikkeuksia nähdään myös narrien pelaavassa kokoonpanossa, kun koko alkukauden ilman seuraa ollut puolustaja Joonas Järvinen täydentää joukkueen puolustusta. Mukana ovat lisäksi K-Vantaasta lainatut puolustajat Mico Luoto ja Nuutti Viitasalo. Jaako Manninen nousee puolustukseen A-nuorista.

Hyökkäyksen puolella Jokerit täydentyy Matias Myttysellä ja Mika Partasella. Jokerien nelosketjun SKA-pelissä muodostavat Kiekko-Vantaasta tulevat Rasmus Lahnaviik ja Eetu Mäki sekä A-nuorista hätiin komennettu Matias Hänninen.