Saksan nuorten MM-leiriryhmä julki – mukana NHL-superlupaus ja suomalaisvalmentajan poika

© Kuva: Getty Images

Saksa on julkaissut leiriryhmänsä, josta karsitaan joukkue vuodenvaihteessa järjestettäviin alle 20-vuotiaiden MM-kilpailuihin.

Saksan mukana on 6. joulukuuta käynnistyvällä leirillä yhteensä 27 pelaajaa, joista joukkueen kirkkain tähti on NHL-superlupaus Tim Stützle, joka pelaa tällä hetkellä kotimaansa pääsarjassa Adler Mannheimissä.

Leiriryhmässä on mukana myös suomalaisvalmentaja Jari Pasasen poika, puolustaja Tommy Pasanen, joka kiekkoilee tulevalla kaudella Clarksonin yliopistossa Pohjois-Amerikassa.

193-senttinen ja lähes 100-kiloinen Tommy on syntynyt Saksassa, eikä hän ole pelannut Suomessa, mutta hänellä on molempien maiden kansalaisuudet.

Saksan MM-leiriryhmä:

Maalivahdit: Tobias Ancicka (Eisbären Berlin), Florian Bugl (Red Bull Hockey Juniors), Arno Tiefensee (Adler Mannheim/Heilbronner Falken)

Puolustajat: Lucas Flade (Dresdner Eislöwen), Maximilian Glötzl (Kölner Haie/EC Bad Nauheim), Simon Gnyp (Kölner Haie/EC Bad Nauheim), Niklas Länger (Augsburger Panther), Luca Münzenberger (Kölner Haie), Tommy Pasanen (Clarkson University), Maksymilian Szuber (Red Bull Hockey Juniors), Mario Zimmermann (EV Landshut), Steven Raabe (Grizzlys Wolfsburg)

Hyökkääjät: Manuel Alberg (Red Bull Hockey Juniors), Jakub Borzecki (Red Bull Hockey Juniors), Julian Chrobot (Kölner Haie/EC Bad Nauheim), Samuel Dube (Red Bull Hockey Juniors), Florian Elias (Adler Mannheim/Heilbronner Falken), Nino Kinder (Eisbären Berlin), Elias Lindner (Red Bull Hockey Juniors), Jan Nijenhuis (Grizzlys Wolfsburg), John-Jason Peterka (EHC Red Bull München), Lukas Reichel (Eisbären Berlin), Filip Reisnecker (Fischtown Pinguins Bremerhaven), Joshua Samanski (Owen Sound Attack/Kanada), Tim Stützle (Adler Mannheim), Justin Volek (Ravensburg Tower Stars), Markus Schweiger (ESV Kaufbeuren).


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.