Kultaleijona Kevin Lankinen nousemassa ykkösvahdiksi NHL:ssä? ”Hän näytti sen jo Suomen kanssa”

© Kuva: Getty Images

Kultaleijona Kevin Lankinen on ensi kaudella uuden haasteen edessä. Chicago Blackhawks ei tehnyt jatkosopimusta ykkösvahti Corey Crawfordille ja nyt ykkösvahdin viitta on jaossa jollekin seuran nuoremmista lupauksista.

Lankinen on yksi ennakkosuosikeista uudeksi ykkösvahdiksi. Hän pelasi viime kaudella AHL:ssä 21 ottelua torjuntaprosentilla 90,9. Leijonat hän torjui maailmanmestaruuteen sensaatiomaisesti vuonna 2019.

– Iso osa maalivahtipelistä on henkinen osuus, itsevarmuus ja ymmärrys siitä, että on siellä missä pitääkin ja pystyt ottamaan joukkueita harteillesi ja voittamaan otteluita yksistään. Hän näytti sen jo Suomen kanssa, Chicagon apulais-GM Mark Eaton kommentoi.

– Tänä vuonna tulee olemaan hienoja mahdollisuuksia näyttää, mistä hänet on tehty.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.