Jaromir Jagr avasi uransa jatkosuunnitelmia: Tähän asti se ainakin jatkuu!

Kiekkolegenda Jaromir Jagria ei olla nähty tällä kaudella vielä lainkaan omistamansa Rytiri Kladnon riveissä.

Nyt 48-vuotias taituri on avannut tilannettaan NHL:n virallisella nettisivulla.

– Tämä on ollut poikkeava vuosi aiemmista. Emme tiedä mitä huomenna tapahtuu ja se vie paljon energiaa. En ole harjoitellut tänä vuonna niin kovaa kuin aiemmin, mutta haluan silti pelata. Luulen, että paluu saattaa tapahtua pudotuspeleissä, Jagr toteaa ja jatkaa:

– Haluan olla pelaaja, joka auttaa joukkuettaan voittamaan. En ole juuri nyt sellainen pelaaja, mutta haluan auttaa (Kladnon) paluussa ylimmälle sarjatasolle.

Kladno putosi viime kauden päätteeksi Tshekin toiseksi korkeimmalle sarjatasolle.

Yksi kaikkien aikojen jääkiekkoilijoista ei osaa sanoa kuinka kauan pelaajaura vielä kestää, sillä pelaaminen muuttuu vuosi vuodelta hankalammaksi ja myöskään motivaatio ei ole entisellään. Jagr kuitenkin vakuuttaa, ettei kuluva kausi ole uran viimeinen. Syykin on selvä.

Kladno pelaa joulukuussa 2021 ulkoilmaottelun, jossa Jagr aikoo olla mukana.

– Meidän oli tarkoitus pelata talviklassikko-ottelu, mutta se siirrettiin, joten en voi lopettaa tähän. Lupasin pelata siinä ottelussa, Jagr vakuuttaa.

Jagr viettää helmikuussa 2022 jo 50-vuotispäiviään. Vielä viime kaudella pelatessaan Kladnon riveissä Tshekin pääsarjaa summasi hän 38 ottelussa erittäin kelvolliset 29 (15+14) tehopistettä.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.